Të reja

Kamerata, harqet e Orkestrës Simfonike të RTSH-së

Antonio Vivaldi:  Koncert për dy trompa dhe orkestër harqesh, në do maxhor, solistë Reinald Foçi (RTSH) dhe Xhino Daja (TKOB)    Një

Më shumë

Videot e fundit

Videot e fundit

Video të reja

Më shumë