Koncert sinfonik " 9 Cellist"

  • e enjte, 29 tetor 2020
Koncert sinfonik " 9 Cellist"

Ne kushtet e pandemise kur nuk mund te behen koncerte ne salla dhe me spektatore, ng grupi i Cellove u organizua  nje koncert simfonik  i quajtur " 9 Cellist" , me qellim filmimin dhe shfaqen e ketij koncerti ne ekranin e Radio Televizionit shqiptar.

Në koncert u performuan vepra si:

Gladiator - Hans Zimmer
Yesterday & Michelle - Beatles
Lemza - Agim Krajka
The mission - Enio Morricone
La valse d’Amélie - Yann Tiersen
The Pink Panther - N. Mancini